Hoe het 

allemaal begon...

Welkom in onze familie!

Transporten Delodder nv is een west-vlaamse transportonderneming met familiaal karakter en 70 jaar ervaring op haar palmares als partner op de weg voor alle transporten van en naar Frankrijk.


Deze KMO heeft haar waarde te danken aan Dhr. & Mevr. Philippe Coorevits die het bedrijf met hun enthousiasme hebben groot gebracht. Professionaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen. Hun kennis van het vak, hun ervaringen over de jaren heen, hun dagelijkse inzet, hun luisterend oor en vooral hun trouwe relaties met klanten en leveranciers zijn enkele troeven van hun levenswerk.

Een volgende generatie aan het stuur..

In 2011 werd de fakkel doorgegeven aan Dhr. Kim Deceuninck & Mevr. Sylvie Coorevits. Als dochter groeide Sylvie op in de transportwereld en 16 jaar meewerkend, wist zij hun bedrijf te waarderen. Kim, als schoonzoon, opkijkend naar hun verhaal en 21 jaar actief, verzekerde hij de toekomst van dit familiebedrijf. Als jonge ondernemers waren Kim en Sylvie er zich van bewust dat werken de boodschap is met geven en nemen en waarbij het gezond verstand primeert.


Met een rijke bagage op de rug bestuurden ze hun 'vrachtwagen' waarbij 3 belangrijke troeven gelden: flexibiliteit, stiptheid en vertrouwen. Met professionaliteit worden dan ook alle transporten uitgevoerd aan correcte prijzen.


Transporten Delodder nv houdt van een persoonlijke aanpak en is steeds tot uw dienst voor een verkennend gesprek.

Wenst u hun sympathie te leren kennen? Hebt u een vraag? ...

Aarzel niet contact met hen op te nemen. Wij zijn slechts enkele kilometers van u verwijderd...

We slaan de handen in elkaar..

Een nieuw hoofdstuk is geboren!


Sinds 1 januari 2022 bundelen we onze krachten met onze collega SDC-Trans en kijken we uit naar een boeiende samenwerking!

Grote dank aan onze medewerkers, klanten en leveranciers voor het blijvend vertrouwen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het bundelen van onze krachten en ervaringen 

een meerwaarde betekenen voor Transporten Delodder!